VÄNTELISTA
30 dagar CONTENT BOOTCAMP

Attrahera dina med innehåll de inte vill missa - använd det sedan överallt - på hemsida, i nyhetsbrev, i sociala medier mm.

Skapa attraktivt
innehåll med lätthet!

tillsammans med andra

Nu har du chansen att nå ut till fler drömkunder och göra skillnad i deras liv - samtidigt som ditt eget företag växer och du kan leva gott på det du gör!

Anta utmaningen och häng med medlemmarna i Fri & Framgångsrik i 30 dagars Content Bootcamp. Tillsammans med dem och andra enteprenörer får du lära dig en metod och rutin så att du med lätthet och snabbhet kan skapa värdefullt innehåll för dina drömkunder. Innehåll som du sedan kan använda på hemsidan, i nyhetsbrev, i sociala medier mm. Efter utmaningen har du en tydlig strategi för hur du ska attrahera nya kunder och minst 100 nya idéer på värdefullt innehåll att gå vidare med - och inte bara idéer, utan en hel del är redan klart och jobbar för dig.

Att göra det tillsammans med andra under en begränsad tid är SÅ BRA - då blir det verkligen gjort, det bli roligare och med strösta sannolikhet även bättre än om man gör det själv.  

Det här är för dig som...

 • tycker det är jobbigt att få till det där innehållet för sociala medier, nyhetsbrev mm 
 • kanske tom vet vad du behöver göra, men andra saker kommer gärna före 
 • skulle uppskatta ett system och rutin för att få till innehåll lite lättare och snabbare 
 • uppskattar att få pepp och inspiration av andra 
 • gärna har en plan för hela hösten så du inte behöver uppfinna hjulet om och om igen 
 • vill kunna göra snygga proffsiga inlägg som dina kunder attraheras av 
 • vill få fler kunder

... listan kan nog bli ganska lång. Vi är många som känner igen oss.
Det vore i varje fall väldigt kul att ha med just dig. Vilka underverk vi kan göra!

Detta gör vi i 
30 dagar Content Bootcamp

Utmaningen består av 3 delar + 2 bonusar

 1. AVATAR - Identifiera din perfekta kunder (Avatar) - den person du vill nå och göra business med.  
  Vi går igenom det du behöver veta om din Avatar. Med rätt kunskap passar ni som hand i handske för varandra.
  Dessa övningar är något varje entreprenör behöver göra med jämna mellanrum.
 2. INNEHÅLL - Attrahera med rätt budskap och skapa värdefullt innehåll som din Avatar uppskattar och som gör att hen vill arbeta med dig. Detta är en viktig del i strategin för att nå din kund. Du får ta del av en enkel metod som gör att du för lång framtid har en gulgruva att ösa ur när det gäller att få fram rätt innehåll. 
 3. INLÄGG - Hur du återanvänder ditt innehåll på olika sätt så att du inte behöver uppfinna hjulet varje gång. 

Så här jobbar vi...
 enskilt och i grupp

Enskilt arbete 

Så fort du går med har du tillgång till del 1 och de två bonusarna i kursportalen. De resterande 2 delarna släpps den 6 och 13 juni kl 8:00.

Varje del innehåller korta videos, arbetsblad och uppgifter.

Du har sedan veckan på dig att göra uppgifterna som hör till. Ett tips är att sätta igång direkt. 😊

VIP-grupp 

I vår slutna VIPgrupp på Facebook blir det diskussion och nätverkande. Här kan du ställa frågor som både jag och övriga hjälps åt att besvara. Jag kommer även sända live för att hjälpa och peppa.

Arbeta tillsammans 

På fredagar och en torsdag kl 8:00-9:30 är det dags att ses i storgrupp via Zoom. När anmälningarna har kommit in kommer jag dela in er i grupper om cirks 4-6 personer. Denna grupp håller ihop under hela utmaningen.

Efter en kort inledande frågestund kommer alla grupperna fortsätta i breakout rooms. Där ger ni varandra feedback och inspiration. Jag kommer titta in i grupperna och se om jag kan vara behjälplig.Efter 30 dagar har du en plan för ditt innehåll i sociala medier 
för resten av året. Hurra! 

Hej!
Det är jag som guidar och peppar dig i 30 dagar Bootcamp! Så roligt att du hittat hit!  
Jag heter Eva Synnergren och  jag ska göra mitt allra bästa för att hjälpa dig få till väldigt bra innehåll för ditt företagande - oavsett om det gäller innehåll till sociala medier, hemsidan, nyhetsbrev eller något annat.

Jag är själv entreprenör sedan 18 år och i mitt arbete som businesscoach och webbmarknadsförare har jag mött alla de delar vi behöver göra för att få en fungerande business och synas i det digitala bruset.

Jag är en rätt praktiskt person som gillar att hitta metoder och verktyg som underlättar det dagliga arbetet. Allra bäst gillar jag när det också innebär att det går fortare att göra olika saker.

I 30-dagar Content Bootcamp har jag samlat ihop mina favoritverktyg och metoder. Hoppas du får mycket hjälp av dem i ditt företagande.

Jag hoppas även du ska få många positiva kontakter under den månad som vi arbetar tillsammans!

Har du fortfarande frågor och funderingar om 30 dagar Content Bootcamp så hör av dig så berättar jag mer.

Varmt välkommen!

Eva 

eva@kindbo.com 0708-770030

Din investering

Månadsmedlemskap

SEK590+ moms

Mest flexibelt

 • Samtal för framgång vid start
 • Tillgång till allt nuvarande och kommande material i utbildningsmaterial i kursportalen
 • Workshop - teknik & entreprenöskap 2 gång/mån
 • Entreprenörsfika varje vecka
 • VIP-forum på Facebook
 • 30 dagars access - Ingen bindningstid

Moms tillkommer på priset.
Förnyas månadsvis tills uppsägning ske
r.

årsmedlemskap

SEK5900+ moms

Mest prisvärt

 • Samtal för framgång vid start
 • Tillgång till allt nuvarande och kommande material i utbildningsmaterial i kursportalen
 • Workshop - teknik & entreprenöskap 2 gång/mån
 • Entreprenörsfika varje vecka
 • VIP-forum på Facebook
 • 12 månaders accesss till priset av 10 mån

Moms tillkommer på priset.
Förnyas årsvis tills uppsägning sker.

Svar på praktiska frågor

Det passar för dig som är entreprenör och som behöver synas bättre för att attrahera fler kunder och som vill få bättre lönsamhet för ditt företag. Du vill lära dig mer marknadsföring, både strategiskt och hur du rent praktiskt går till väga. Du vill kunna bolla dina idéer och få inspiration av likasinnade och någon att prata med när du kört fast.
Du vill själv bidra med inspiration och feedback till övriga deltagare i programmet.

Javisst, så fort du går med får du inloggning till kursportalen. Du får även en inbjudan till att gå med i vår VIP-grupp på Facebook, samt en länk där du kan boka in ditt Samtal för framgång med mig. I det samtalet går du och jag igenom var du är idag, vart du vill nå och din väg för att komma dit. Jag ger dig även rekommendationer över vilka delar i kursportalen som kan vara lämpliga för dig att börja med.
Det samtalet ger mig också en inblick i vad du kan komma att behöva framöver och på det sättet kan jag anpassa det material som tas fram till kursportalen framöver.

Det här är andra gången i år som jag tar in medlemmar i programmet. När nästa gång blir är inte bestämt än, men troligen någon gång i början av nästa år. Låter det intressant att vara med - hör gärna av dig till mig så kan vi se om det är bäst att vara med denna gång, eller om det är bättre att vänta. Du når mig via mejl: eva@kindbo.com.

För att kunna göra ett riktigt bra innehåll för medlemmarna så kommer de ha möjlighet att påverka innehållet. Jag kommer fråga och vara lyhörd för de önskemål som finns och göra mitt allra bästa för att tillgodose medlemmarna med det innehåll som de behöver. Upplägget som presenteras ovan är grundnivån i medlemsprogrammet. Dvs ett inledande Samtal för framgång med mig, två möten per månad (Framgångstips - med strategi, teknik och entreprenörskap), entreprenörsfika varje vecka och  innehåll i kursportalen och tillgång till VIP gruppen på Facebook. Av och till blir det utmaningar som du kan vara med i.
Undan för undan kommer jag lägga till utbildningar i kursportalen som du har tillgång till. Vad som läggs till är en del i medskapandet. Min ambition är att medlemmarna ska bli framgångsrika i det de vill utveckla och lära sig.

Framöver kommer jag bygga ut medlemsprogrammet med fler nivåer - dessa nivåer kan vara tex att man ska kunna vara med på en nivå där man har köpt till ett individuellt coachingpaket eller en intensivkurs, bootcamp eller liknande.

En viktig del för att nå framgång och nå sina mål är att ha en plan över vad som behöver göras - steg för steg och i rätt ordning.

Jag vet att många har som ambition att göra allt och gärna perfekt och risken är då stor att man inte mäktar med och så kommer man inte framåt som man vill.

Vid vårt samtal vid starten av programmet så hoppas jag kunna hjälpa dig att få till en plan för ditt företagande. Vi tar upp vad du behöver göra härnäst och vilka dina närmaste steg är. Mitt ambition är att du ska se att du gör framsteg och når dina delmål och mål.

Genom att intervjua deltagarna så får jag också en bättre bild över vilket innehåll som jag ska lägga upp i kursportalen och ta upp på våra möten.


 

På Workshopen träffas vi via Zoom varannan vecka. Där besvarar jag olika frågor som deltagarna har som rör strategi, teknik och entreprenörskap.

Jag kommer visa HUR man gör olika saker, speciellt av teknisk natur,  ge dig strategier, idéer och inspiration för att ta ditt företag framåt. Ibland kommer även någon av deltagarna dela med sig av sin expertis.

Kan du inte vara med live så kan du skicka in frågan innan och se svaret på inspelningen. Alla inspelningar kommer läggas i kursportalen så man när som helst kan gå tillbaks och titta.

Skulle det vara väldigt många frågor så att inte alla frågor hinns med, kommer vi ändå ha möjlighet att besvara frågor. Bla i vår VIP-grupp på Facebook. Om det blir många frågor inom ett speciellt område kan det leda till en extra Facebook-live eller en extra videoinspelning så att vi inte missar något viktigt.

Jag vill att det ska vara en levande community där vi hjälper varandra och där du verkligen tar ditt företag framåt.Entreprenörsfikan är ett tillfälle att nätverka med övriga i gruppen. Det är tillfället när vi kan diskutera saker med våra "arbetskamrater". Kanske behöver du ett råd eller inspiration från de andra i gruppen.

I många fall kommer jag förbereda mig på att ta upp något aktuellt ämne om det är så att det saknas ämnen att prata om - men i det stora hela är tanken att fikastunderna ska vara mer spontana.

Jag tänker även här att vi träffas via Zoom och vi sänder mötet i VIP-Facebookgruppen så att de som inte är med live kan se det i efterhand.


Beroende på hur många vi är vid varje tillfälle så har vi träffen i storgrupp och/eller så delar vi in oss i mindre grupper via Zoom-breakout rooms. Det är här vi lär känna varandra bättre och kan hitta sätt att inspirera och hjälpa varandra. Det är också ett tillfälle när man kan stämma av hur saker och ting går.

Hittills har entreprenösfikorna varit väldigt uppskattade.
 


Så länge du är med i programmet så har du samma månads- eller årskostnad - om du går ur och in igen så kommer den prisnivån som gäller när du går in igen vara det pris du betalar.

Månadsmedlemskapet har ingen bindningstid. Det förnyas automatiskt månadsvis tills du väljer att avsluta.

Årsmedlemskapet löper över 12 månader. Det förnyas automatiskt tills du väljer att avsluta.

Du avslutar medlemskapet själv inne på kursportalen under Ditt konto innan nästa period börjar. När du gjort det dras inga pengar igen.

Inbetald avgift återbetalas ej. Du behåller accessen till utbildningsportalen under hela den period du är medlem. Se användarvillkoren.

Jag har också fått frågan om man kan få göra delbetalningar för årmedlemskapet - det går att göra, hör av dig till mig så ska jag se hur vi löser det.

Önskar du faktura, hör av dig så ordnar vi det.

Nej, medlemskapet är personligt och kan inte delas mer fler personer.  Att göra så är ett brott mot villkoren och innebär omedelbar avstängning utan återbetalning.

Är ni flera på samma företag som vill utnyttja tjänsten kan ett multiavtal ordnas. Hör i så fall av er till oss med förfrågan.


Så länge du är medlem i programmet har du tillgång till materialet.