En del av dem är jag affiliate så jag får en liten kommision om någon signar upp. Många har en gratisvariant som man kan prova först (vilket jag rekommenderar). Jag fyller på undan för undan. Hör av dig om du har frågor.
Den kursportal som jag själv använder. Det är en allt-i-ett portal som man kan ha sin hemsida, blogg och så förstås sina kurser. Det ingår även lagring av alla filmer, epostprogram, koppling till betalsystem, zoom-möten och mycket mer.
Det finns både en gratisvariant och en betalvariant.
Jag är väldigt nöjd med portalen och tycker att deras service och utbildning är väldigt bra. Här kan du signa upp för ett konto - börja med ett gratiskonto
Just nu är MailerLite min favorit bland de mejlprogram jag testat. Det är gratis för upp till 1000 personer på mejllistan och 12000 mejl/månad. Du får de flesta funktioner redan i gratisversionen - tex automationer, segmenterign av kundgrupperna, popupper, anmälningsformulär, bra support och utbildning mm. Enkelt verktyg att anävnda.
Här kan du signa upp för ett konto - börja med ett gratiskonto
Ett bildbehandlingsprogram som är helt suveränt! Man kan göra allt marknadsföringsmaterial med Canva. Från logotyp, tryckta foldrar och visitkort till eböcker och snygga designer för sociala medier. Man kommer långt med gratisvarianten - men är det ett program som man använder mycket är det verkligen värt att betala för premium.Här kan du signa upp för ett konto
Streama live i sociala medier En av mina favoriter. Jag har själv ett premiumkonto för att kunna streama till flera kanaler samtidigt. Det är väldigt lätt att sköta. En fördel är att själva streamingen sker från deras egen plattform online - på så sätt minskar kraven på min egen uppkoppling. StreamYard har också en gratisvariant som du gärna kan starta med.
Här kan du signa upp för ett konto
Mitt favorit-webbhotell. Genom åren har jag lärt mig att det lönar sig att ha ett bra webbhotell och vissa jobbar jag inte längre med för det tar för det är för mycket krångel. Oderlnad har superbra support och sköter säkerheten och prestanadan på ett väldigt bra sätt. Man kan ringa supporten och de har väldigt bra guider. De finns i Göteborg. Den billigaste varianten räcker långt.
Här kan du signa upp för ett konto
Jag använder Camtasia till bla mina videos här i kursportalen. Det är ett videoredigeringsprogram. Jag kan spela in mig själv, skärmen (tex en powerpoint) och ljudet samtidigt och sedan kan jag redigera på många olika sätt. Jag kan lägga till mer ljud, bilder, animationer och mycket mer. Camtasia fungerar både för PC och Mac.
Här kan du signa upp för ett konto
Beaver Builder är en sidbyggare som jag använder när jag gör hemsidor och används som ett tillägg till WordsPress. Med hjälp av Beaver Builder kan jag göra nästan vilka designer jag vill. Jag använder det både till mig själv och kunder -plus att det är basen i den webbkurs jag har om hur man gör hemsidor. Det finns en gratisvariant om man vill prova på hur det fungerar. Med betalvarianten får man många fler funktioner.
Här kan du signa upp för ett konto
Denna illustrerar BEAVER THEMER och är från samma producent som Beaver Builder. Just detta tillägg kan man göra designdelar som man vill upprepa på hemsidan. Tex om vill att själva blogginläggen ska få ett speciellt utseende, Jag kan även göra olika menyer på olika sidor - tex om det skulle passa bättre med en transparant meny på en sida och med en icke transparent på en annan, eller om jag inte vill ha en meny på tex en landingssida. Här kan du signa upp för ett konto
Ultimate Addons for Beaver Builder (UABB) är också ett tillägg till Beaver Builder som gör det möjligt att göra ännu mer designer. På mina WordPresskurser brukar jag uppmana deltagarna att gå in på UABBs hemsida för att se om det är någon funktion där som de vill ha. Ökad valfrihet helt enkelt.
Här kan du signa upp för ett konto
PowerPack Beaver Addons - ger även denna fler desingmöjligheter till Beaver Builder.
Här kan du signa upp för ett konto