00000000

30 dagar CONTENT BOOTCAMP

Attrahera dina idealkunder med innehåll de inte vill missa - använda det sedan överallt - på hemsidan, i nyhetsbrev, i sociala medier mm.

Skapa attraktivt
innehåll med lätthet!

tillsammans med andra

Nu har du chansen att nå ut till fler drömkunder och göra skillnad i deras liv - samtidigt som ditt eget företag växer och du kan leva gott på det du gör!

Anta utmaningen och häng med medlemmarna i Fri & Framgångsrik i 30 dagars Content Bootcamp. Tillsammans med dem och andra enteprenörer får du lära dig en metod och rutin så att du med lätthet och snabbhet kan skapa värdefullt innehåll för dina drömkunder. Innehåll som du sedan kan använda på hemsidan, i nyhetsbrev, i sociala medier mm. Efter utmaningen har du en tydlig strategi för hur du ska attrahera nya kunder och minst 100 nya idéer på värdefullt innehåll att gå vidare med - och inte bara idéer, utan en hel del är redan klart och jobbar för dig.

Att göra det tillsammans med andra under en begränsad tid är SÅ BRA - då blir det verkligen gjort, det bli roligare och med strösta sannolikhet även bättre än om man gör det själv.  

Det här är för dig som...

 • tycker det är jobbigt att få till det där innehållet för sociala medier, nyhetsbrev mm 
 • kanske tom vet vad du behöver göra, men andra saker kommer gärna före 
 • skulle uppskatta ett system och rutin för att få till innehåll lite lättare och snabbare 
 • uppskattar att få pepp och inspiration av andra 
 • gärna har en plan för hela hösten så du inte behöver uppfinna hjulet om och om igen 
 • vill kunna göra snygga proffsiga inlägg som dina kunder attraheras av 
 • vill få fler kunder

... listan kan nog bli ganska lång. Vi är många som känner igen oss.
Det vore i varje fall väldigt kul att ha med just dig. Vilka underverk vi kan göra!

Detta gör vi i 
30 dagar Content Bootcamp

Utmaningen består av 3 delar + 3 bonusar

 1. AVATAR - Identifiera din perfekta kunder (Avatar) - den person du vill nå och göra business med.  
  Vi går igenom det du behöver veta om din Avatar. Med rätt kunskap passar ni som hand i handske för varandra.
  Dessa övningar är något varje entreprenör behöver göra med jämna mellanrum.
 2. INNEHÅLL - Attrahera med rätt budskap och skapa värdefullt innehåll som din Avatar uppskattar och som gör att hen vill arbeta med dig. Detta är en viktig del i strategin för att nå din kund. Du får ta del av en enkel metod som gör att du för lång framtid har en gulgruva att ösa ur när det gäller att få fram rätt innehåll. 
 3. INLÄGG - Hur du återanvänder ditt innehåll på olika sätt så att du inte behöver uppfinna hjulet varje gång. 

Bonus 1 - STORYTELLING - Hur du skriver texter som är säljande. Du får tillgång till en vinnande formel som hjälper dig författa dina texter så att de går rakt in i dina kunder.  

Bonus 2 - SKAPARVERKSTAD - Bli din egen reklambyrå - med Canva och andra smarta verktyg. Du lär dig bla grunderna i Canva - mitt absoluta favoritverktyg när det gäller att göra marknadsföringsmaterial.  Det är lätt, intuitivt, roligt och blir väldigt snyggt.

Bonus 3 - Medlem i Fri & Framgångsrik under tiden du är med i Content Bootcamp - med det så får du tillgång till hela innehållet i kursportalen + får vara med på våra övriga aktiviteter + medlem i vår VIPFacebookgrupp.  (Detta är speciellt för just detta tillfälle av Content Bootcamp och kommer inte vara en bonus i framtiden - så passa på!)

Så här jobbar vi...
 enskilt och i grupp

Enskilt arbete 

Så fort du går med har du tillgång till del 1 och de två bonusarna i kursportalen. De resterande 2 delarna släpps den 6 och 13 juni kl 8:00.

Varje del innehåller korta videos, arbetsblad och uppgifter.

Du har sedan veckan på dig att göra uppgifterna som hör till. Ett tips är att sätta igång direkt. 😊

VIP-grupp 

I vår slutna VIPgrupp på Facebook blir det diskussion och nätverkande. Här kan du ställa frågor som både jag och övriga hjälps åt att besvara. Jag kommer även sända live för att hjälpa och peppa.

Arbeta tillsammans 

På fredagar och en torsdag kl 8:00-9:30 är det dags att ses i storgrupp via Zoom. När anmälningarna har kommit in kommer jag dela in er i grupper om cirks 4-6 personer. Denna grupp håller ihop under hela utmaningen.

Efter en kort inledande frågestund kommer alla grupperna fortsätta i breakout rooms. Där ger ni varandra feedback och inspiration. Jag kommer titta in i grupperna och se om jag kan vara behjälplig.Efter 30 dagar har du en plan för ditt innehåll i sociala medier 
för resten av året. Hurra! 

Hej!
Det är jag som guidar och peppar dig i 30 dagar Bootcamp! Så roligt att du hittat hit!  
Jag heter Eva Synnergren och  jag ska göra mitt allra bästa för att hjälpa dig få till väldigt bra innehåll för ditt företagande - oavsett om det gäller innehåll till sociala medier, hemsidan, nyhetsbrev eller något annat.

Jag är själv entreprenör sedan 18 år och i mitt arbete som businesscoach och webbmarknadsförare har jag mött alla de delar vi behöver göra för att få en fungerande business och synas i det digitala bruset.

Jag är en rätt praktiskt person som gillar att hitta metoder och verktyg som underlättar det dagliga arbetet. Allra bäst gillar jag när det också innebär att det går fortare att göra olika saker.

I 30-dagar Content Bootcamp har jag samlat ihop mina favoritverktyg och metoder. Hoppas du får mycket hjälp av dem i ditt företagande.

Jag hoppas även du ska få många positiva kontakter under den månad som vi arbetar tillsammans!

Har du fortfarande frågor och funderingar om 30 dagar Content Bootcamp så hör av dig så berättar jag mer.

Varmt välkommen!

Eva

eva@kindbo.com 0708-770030

Din investering i
30 dagar Content Bootcamp 


690 SEK + moms

Så fort du går med så får du tillgång till hela kursportalen och första delen i Content BootCamp - Så från nu till och med hela juni.