Den här kursen är inte öppen för anmälningar just nu.

SYNAS PÅ YOUTUBE

Lär dig YouTube från grunden och attrahera fler kunder

YouTube hjälper dig synas


YouTube är en av mina absoluta favoriter när det gäller att synas och skapa kontakt med blivande kunder. Filmer som jag laddat upp till min kanal lever länge och har till och med genererat kunder flera år efter jag publicerade dem.

Häng med mig på Summer Business Boost och gör en fokuserad satsning för att skapa och lyfta din YouTube kanal. Du ökar möjligheterna att nå ut till din målgrupp med ditt budskap och skapa förutsättningar för att få fler kunder och följare.

Med video och rörlig bild har du lättare att skapa förtroende bland dina kunder. De lär känna dig och kan bilda sig en uppfattning om de tror att just du är rätt person att ta hjälp av.

YouTube är den näst största sökmotorn efter Google och varje minut laddas det upp ca 500 timmar med videos. Cirka 80% av oss svenskar använder YouTube, men endast 3 % laddar upp eget material. Dra nytta av detta och bli en av dem som svenskarna hittar när de letar efter det du hjälper dem med.

YouTube är också bra ur SEO-synpunkt och hjälper dig på många sätt att få mer trafik till din hemsida och dina kundmagneter.

 Det här är för dig som ...

 • är entreprenör eller influencer som vill använda YouTube få ökad synlighet och spridning av ditt värdefulla innehåll 
 •  på så sätt få fler klienter, kunder och följare och öka din lönsamhet
 • steg för steg vill lära dig skapa och optimera din kanal och dina videofilmer för ökad synlighet
 • vill utnyttja sommaren för att få det att hända 
 • har en kanal sedan tidigare och för dig som inte har en kanal än
 • vill ha möjlighet att ställa dina frågor live och få tips om hur du kan komma vidare

Målet är att du ska veta hur du ska nå ut med din expertis till dina idealkunder och följare via YouTube - så att du ska kunna hjälpa fler och dessutom öka företagets lönsamhet.

Det här får du lära dig om  
YouTube

 • Specialprogram för att du ska kunna starta direkt

 • Du får reda på varför YouTube är en så bra kanal att finnas på för oss svenskar. 
 • Hur du planerar för att din YouTube-kanal ska bli framgångsrik. 
 • Hur du väljer din nisch. 
 • Steg för steg hur du sätter upp och startar din kanal och optimerar den för synlighet så ditt fina innehåll blir hittat. 
 • Du får tips på vad du behöver tänka på när du laddar upp dina videos och hur du organiserar dem för ökad synlighet.   
 • Hur du kan tjäna pengar på YouTube.
 • Tips och trix kring videoproduktion.
 • Några olika sätt om hur du kan redigera dina videos och hur du lägger upp undertexter.

Frågelåda - Ställ dina frågor live vid två tillfällen

Du lämnas inte till ditt öde utan du har möjlighet att ställa frågor och få pepp och inspiration när vi ses live via Zoom vid två tillfällen - den  25/7 och 22/8 kl 10-11. Det är också ett tillfälle att nätverka med övriga som är med. Allt spelas in så du inte missar något.

Du kan även ställa frågor och nätverka i vår Facebook-grupp för Summer Business Boost. 

Allt detta har du tillgång under hela 90 dagar!


Och här kan du se alla detaljer
(PS - klicka på den lilla pilen till höger så ser du ännu mer)

Så här tycker
några som gått kursen

"Jag gjorde Evas YouTube Bootcamp i April och den var verkligen superbra. En kombination av studiematerial man kan göra själv i sin egen takt och möten över Zoom där man kan ställa sina frågor och lära sig genom att höra vad andra i gruppen har för frågeställningar.

Denna Bootcamp fick mig att komma igång med min Youtubekanal och jag känner att jag kan grunderna nu för att kanalen ska kännas lätthanterlig.  

Eva är väldigt pedagogisk när hon förklarar och framförallt känner man att hon är engagerad. Hon bryr sig om var och en som är med, möter en där man är och gör alltid sitt allra bästa för att alla ska få det stöd de behöver. Hon utvecklas hela tiden och delar med sig av allt hon själv lär sig.

Jag rekommenderar henne varmt om du vill lära dig någon som handlar om marknadsföring eller Sociala medier generellt. "

Annette Hagman
Transformativ healer & konstnär
youtube.com/@AnnetteHagman/

Evelyn Jons
Röstlogopeden
youtube.com/@Rostlogopeden

4 BONUSAR 
 som hjälper dig lyckas

 1. Frågelåda - ställ dina frågor live vid två tillfällen 
  Du lämnas inte till ditt öde utan du har möjlighet att ställa frågor och få pepp och inspiration när vi ses live via Zoom vid två tillfällen -  den  25/7 och 22/8 kl 10-11. Det är också ett tillfälle att nätverka med övriga som är med. Allt spelas in så du inte missar något.
  NY Bonus tillagd - ytterligare en Frågelåda. Datum bestämmer vi när vi är igång. 
 2. Privat Facebook-grupp för Summer Business Boost där du kan ställa frågor och nätverka med andra.  
 3. AVATAR- din perfekta kund - För att kunna göra riktigt bra inlägg som dina (blivande) kunder tycker är intressanta så de vill följa dig och så småningom även köpa dina varor eller tjänster behöver du veta mycket om din kund. Detta är något som vi entreprenörer alltid behöver gå tillbaks till för att kunna kommunicera på ett effektivt sätt. I den här bonusen får du verktyg för att fördjupa din kunskap om din idealkund - din Avatar.  

 4. Föreläsningen - Hur din marknadsföring blir mycket lättare med AI  - En live/inspelad föreläsning där jag visar dig steg för steg hur du kan använda artificiell intelligens (AI - ChatGPT) för att attrahera med rätt budskap och skapa värdefullt innehåll som din Avatar uppskattar och som gör att hen vill arbeta med dig.  Föreläsningen äger rum online den 14 juli kl 8:30-10 (+ lite tid för extra frågor). Föreläsningen spelas in så du kan se den under hela Summer Business Boost.

  Detta är en viktig del i strategin för att nå din kund. Du får även ta del av en enkel metod som gör att du för lång framtid har en guldgruva att ösa ur när det gäller att få fram rätt innehåll. 

Jag vill 
 synas på YouTube

Hej!
Det är jag som guidar och peppar dig under Synas på YouTube! Så roligt att du hittat hit!
 
Jag heter Eva Synnergren och  jag ska göra mitt allra bästa för att hjälpa dig växa på YouTube.

Jag är själv entreprenör sedan 19 år och i mitt arbete som businesscoach och webbmarknadsförare har jag mött alla de delar vi behöver göra för att få en fungerande business och synas i det digitala bruset.

Jag är en praktiskt person som gillar att hitta metoder och verktyg som underlättar det dagliga arbetet. Allra bäst gillar jag när det också innebär att det går fortare att göra olika saker.

I Synas på YouTube har jag samlat ihop mina favoritverktyg och metoder som jag tror kommer hjälpa dig i ditt företagande och för att synas bättre på YouTube.

Jag hoppas även du ska få många positiva kontakter under den tid du är med!

Har du fortfarande frågor och funderingar om Synas på YouTube så hör av dig så berättar jag mer.

Varmt välkommen!

Eva 

eva@kindbo.com 0708-770030